ROYAL GREENLAND PULJEN

Royal Greenland puljen sikrer idrætsforeninger under GIF muligheden for at søge støtte til idrætsrelaterede initiativer og projekter som understøtter GIF´s vision om at blive verdens mest fysiske land 2030 

Puljens formål

Royal Greenland puljen er til for at:

  • støtte idrætsrelateret initiativer og projekter som er til gavn for lokalsamfundet
  • være med til at sætte fokus på og udvikle frivillige initiativer som er medvirkende til at gøre en forskel for andre i lokalsamfundet
  • være med til at styrke de aktive fællesskaber, der sikrer at flere oplever glæden ved idræt, lærer hverdagens sociale normer og styrker det lokale sammenhold.
 

Hvem kan søge?

Royal Greenland puljen kan søges foreninger, der er medlem af GIF. 

Hvad kan der søges til?

Der kan for eksempel søges om tilskud eller dækning til sports- og idrætsarrangementer, som understøtter breddeidræt, af social- og/eller sundhedsmæssig eller lignende karakter. 

Hvad støtter puljen ikke?

Der vil ikke som udgangspunkt kunne søges til dækning af rejse- og opholdsudgifter, allerede afholde arrangementer, samt honorar/vederlag og arrangementer til afviklingen af de nationale mesterskaber. 

Prioriteter

I behandling af ansøgningerne vil der blive prioriteret blandt ansøgere, som ønsker at samarbejde på tværs af lokalsamfundet ved at engagere flere foreninger, virksomheder, skoler, mv. – og som derved sikrer en stor lokal forankring.

Hvornår kan man søge?

Royal Greenland puljen kan søges i tre vinduer hver år: februar, juni og november. Hvert vindue har et særligt tema.

Hvordan søger man?

  1. Udfyld ansøgningsskemaet nedenfor
  2. Udfyld budget-skabelonen og upload den sammen med ansøgningen.

Ansøgningsskema

Foreningen

Kontaktperson

Kontaktoplysninger

Ansøgningen

Bilag

Er denne side nyttig?

Vi er her for dig

Find en medarbejder

Skal du have hjælp til noget, eller har du et spørgsmål? Så find den helt rigtige medarbejder til at besvare dit spørgsmål. Klik på knappen og find en medarbejder: