AMATØR- OG ORDENSUDVALG

GIF’s Appelinstans sikrer, at tvister i den organiserede idræt kan løses på en god og effektiv måde. Læs her, hvordan du som specialforbund eller forening kan bruge udvalget.

Alle specialforbund, foreninger eller aktive medlemmer kan få en uafhængig retlig instans til at bedømme en sag, hvor der er en tvist om foreningsregler f.eks. forståelsen af sportsreglementer eller foreningsvedtægter. 

Amatør- og ordensudvalget behandler som udgangspunkt kun klager over afgørelser truffet af et forbunds ordens-, disciplinær- eller turneringsudvalg, f.eks. forståelsen af turneringsregler eller eksklusion af foreningsmedlemmer. 

Man kan læse mere om amatør- og ordensudvalgets love og sagsbehandlingsregler i folderen ”Regler for amatør- og ordensudvalget”

 

Få tilsendt kendelser

Amatør- og ordensudvalgets kendelser er som udgangspunkt offentligt tilgængelige.

Ønsker du at få tilsendt kendelser, kontakt da Poul Petersen på poul@gif.gl  

Medlemmer af amatør- og ordensudvalget

Johanne Tobiassen
Formand

Poul Olsen
Medlem

Hanseraq Kleemann
Medlem

Michael Kleist
Medlem

Bernhard Olsen
Medlem

File toqqaruk – Fil-inik toqqaasoqarsimanngilaq Nassiuguk

Vi er her for dig

Find en medarbejder

Skal du have hjælp til noget, eller har du et spørgsmål? Så find den helt rigtige medarbejder til at besvare dit spørgsmål. Klik på knappen og find en medarbejder:

Ikiugassaavit?

Sulisumik nassaarit

Ikiugassaavit apeqqutissaqarpilluunniit? Taava sulisoq apeqqutinnut akinnillunilu ikiuisinnaasoq nassaariuk. Tuugassami sulisoq apeqqutinnut akinnissinnaasoq nassaariuk: