GIF'S SPONSORER

Her kan du møde nogen af dem, der gør en forskel og investerer i at sætte fokus på en sundere og mere fysisk aktiv livsstil i Grønland.

 

HOVEDSPONSOR

Air Greenland

Air Greenlands bæredygtighedsstrategi understøtter deres overordnede mission om at løfte Grønland ved at forbinde vores kultur, natur og infrastruktur med resten af ​​verden på en bæredygtig måde.

Air Greenland løfter ikke kun Grønland bogstaveligt ved at transportere passagerer, post og gods til deres destinationer, men løfter også, billedligt set, vores land ved at tage socialt ansvar. Da Air Greenland er ejet af det grønlandske selvstyre og dermed det grønlandske folk, ligger der et stort ansvar for, at vi er med til at løse de samfundsmæssige opgaver i tæt samarbejde med nogle af vores interessenter lige fra myndigheder, uddannelsesinstitutioner, kultur- og idrætsorganisationer mv. iværksættere såvel som innovatører.

Alene størrelsesordenen på Air Greenlands sponsorat gør dem til hovedsponsor og viser, at de tager deres sociale ansvar meget seriøst og ønsker at bidrage til at bringe fysisk aktivitet ind i folks bevidsthed i forhold til sundhed og trivsel.

 

FAXE KONDI

I mere end et halvt århundrede har Royal Unibrew/Faxe Kondi sponsoreret bl.a. spilletøj til idrætsklubber i Grønland gennem Faxe Kondi-puljen. Grønlands Idrætsforbund og Royal Unibrew har indgået en ny aftale, der betyder, at det gode samarbejde fortsætter lidt endnu og frem til udgangen af 2025.

Sammenhold og samhørighed

Noget af det spilletrøjer gør meget godt er at få skabt sammenhold omkring ens hold og aktiviteten. Det er en rigtig hurtig måde til at fremvise, hvad man godt kan lide at lave i sin fritid og hvilken by man kommer fra. Sådan et spillesæt kan dog hurtig gøre et seriøst indhug i budgettet på mindre klubber og foreninger – og det er præcis derfor, at det er så vigtigt med et så godt et samarbejde og tilbagevendende sponsorat, som det Faxe Kondi bidrager med, år efter år.

Udover at sponsorere spillertøj, så sponsorerer Faxe Kondi også Maligassiuisut-shows legater, som tildeles Årets træner, Årets leder og Årets idrætsperson.

 

 

 

 

 

 

 

 

ROYAL GREENLAND

 

 

Vi er her for dig

Find en medarbejder

Skal du have hjælp til noget, eller har du et spørgsmål? Så find den helt rigtige medarbejder til at besvare dit spørgsmål. Klik på knappen og find en medarbejder: