UNDER TRÆNING

 
 
 

Her er nogle tips til, hvad du kan gøre til selve træningen for at den nye føler sig taget godt imod og inkluderet i fællesskabet.

Lav en buddy-ordning

”Hvem skal jeg lave næste øvelse med?”

Du kan hurtigt føle dig sårbar, når du er ny på holdet. Derfor kan det være smart med en buddy-ordning: En person, som tager sig af den nye. 

Her kommer 2 gode tips:

  • Rotér buddy-ordningen fra træning til træning, så den nye lærer flere at kende, og så alle på holdet får en vigtig velkomstrolle.
  • Snak med forældre og børn inden, så alle er med på, at buddy-ordningen er en fælles måde at hjælpe nye godt til rette.

Udpeg en velkomstansvarlig

Er der velkomstansvarlige på jeres hold? Nogen, der har et særskilt fokus på at tage imod nye medlemmer?

Det er en god idé at overveje, for et godt førstehåndsindtryk kan være afgørende for, om de nye medlemmer kommer igen.

Hav en velkomstbrochure

Hvordan finder jeg rundt? Er der noget særligt træningstøj, jeg skal have på, så jeg ikke skiller mig ud? Skal jeg kontakte nogen, hvis jeg bliver syg og ikke kan komme til træning?

Spørgsmålene kan være så stor en barriere for nogen, at de ikke har lyst til at tage afsted.

Derfor kan det være en stor hjælp at have en velkomstfolder, hvor I sætter jer i de nye medlemmers sted, og forklarer de praktiske informationer og giver svar på de spørgsmål, man kan have som ny i foreningen – og måske ny i foreningslivet generelt?

Tingene er ofte basale for jer som allerede er en del af klubben og har været det i mange år – men for nye kan det være lige præcis de små ting, der gør forskellen på, om man bliver hængende.

DOWNLOAD FOLDER

TAG GODT IMOD

Her får du flere enkle redskaber og forslag til, hvordan du sikrer en god modtagelse af nye. Få bl.a. svar på:

  • Hvad I kan gøre for at skabe tydelige rammer og sørge for, at alle er med?
  • Hvad I kan gøre for at byde nye velkomne og få snakket sammen på kryds og tværs?
  • Hvilke konkrete tiltag I kan foretage, for at sikre, at nye på holdet føler sig godt taget imod?
  • Hvordan deltagerne på jeres hold kan hjælpe med at byde nye velkomne?
  • TIKILLUAQQUSILLUARITSI

    Uani periuserineqarsinnaasut siunnersuutillu amerlanerit nutaanut tikilluaqqusilluarnissamut tunngasut atuarsinnaasatit. Ilaatigut akissutisikkit:

  • Kikkut tamarmik peqataatitaanissaat qulakkeerniarlugu najoqqutassaqalerniarlusi qanoq iliuseqarsinnaavisi?
  • Kikkut tamarmik tikilluaqqusaalluartutut misigisimanissaat assigiinngitsunillu oqaloqateqarnissaat qanoq qulakkeersinnaavisiuk
  • Iliuutsit aalajangersimasut suut iliuuserisinnaavisigit nutaat tikilluaqqusaalluartutut misigisimanissaat qulakkeerniarlusiuk?
  • Holdissinni peqataasartut nutaanik tikilluaqqusilluarnissaminnut qanoq periuseqarsinnaappat?

  • VIDEO: Den gode velkomst for børn

    Se hvad du kan gøre for at få det nye barn i foreningen til at føle sig velkommen og som en del af fællesskabet – så det har lyst til at komme igen.

    TILMELD DIG WORKSHOP

    DEN GODE VELKOMST

    “Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

    “Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

     

    Vi er her for dig

    Find en medarbejder

    Skal du have hjælp til noget, eller har du et spørgsmål? Så find den helt rigtige medarbejder til at besvare dit spørgsmål. Klik på knappen og find en medarbejder: