Verdens mest fysisk aktive land

Mission
At styrke den mentale og fysiske sundhed i hele samfundet gennem bevægelse og aktive fællesskaber.

’Sund’ fornuft

Gevinsterne ved at leve et aktivt liv er uendelige. Derfor mener vi heller ikke, at vi som individ eller samfund, har råd til at sætte et mindre ambitiøst mål for os selv.

Livskvalitet og Fællesskab

Livskvalitet går unægtelig hånd-i-hånd med vores aktivitetsniveau. Et højere aktivitetsniveau er forebyggende for livsstilssygdomme, det fremmer vores mentale sundhed, øger vores børns indlæring og nedsætter stressniveauet. Vi ved også, at stærke aktive fællesskaber giver os en følelse af at høre til. Parametre, vi ved, hænger sammen med, hvordan vi føler os lykkelige, som individ og som samfund. 

Fysisk aktive fra

vugge til grav

For at forbedre vores mentale sundhed og livskvalitet gennem hele livet, må vi holde os aktive –fra vugge til grav. Derfor sætter vi fokus på alle aspekter i menneskets liv: fra vuggestue, børnehave, skole og arbejdsplads samt fritidsliv og alderdom. 

Fysisk
aktivitet

Vores fire

indsatsområder

Mål 2023

Et land samlet om visionen

Gevinsterne er ikke til at argumentere imod, og det er derfor, at vi er nødt til at være så ambitiøse omkring vores vision. Det kræver så, at vi skaber en ”bevægelse” i samfundet og opbygger et kollektivt momentum på tværs af bygrænser og aldersskel. Kun sammen kan vi ændre kursen og blive verdens mest fysisk aktive land.

Vi skal turde at drømme om noget større og vi skal turde at tage drastiske skridt sammen og rejsen mod at blive verdens mest fysisk aktive land, starter med dig. Med os.

Vi er her for dig

Find en medarbejder

Skal du have hjælp til noget, eller har du et spørgsmål? Så find den helt rigtige medarbejder til at besvare dit spørgsmål. Klik på knappen og find en medarbejder: