70 ÅRS JUBILÆUM

I år fylder Grønlands Idrætsforbund 70 år. Vi kigger tilbage på syv årtier med et stærkt idrætsfælleskab og mindeværdige øjeblikke – og på hvor GIF er den dag i dag.

Vi har fået produceret et digitalt magasin, hvor du har mulighed for at ”bladre” igennem vores historie og se dejlige videoklip. Du kan også se eller lytte til Jens Lennert, der fortæller om sin tid i GIF eller se vores videohyldest til alle, der har været en del af idrætten i Grønland i 70 år.

Jubilæumsmagasin

I dette magasin ser vi tilbage på nogle af de store milepæle i Grønlands Idrætsforbunds historie. Vi møder også nogle af de mest centrale figurer i idrætten – vores frivillige ildsjæle og endeligt tager vi et kig på de visioner og drømme GIF har om et Grønland i bevægelse.

https://www.sebrochure.dk/gif2023/WebView/

Videohyldest til alle i Grønlands Idrætsforbund

 

Æresmedlem Jens Lennert fortæller …

Jens Lennert fortæller om den tid, hvor han var – først idrætskonsulent og sidenhen generalsekretær i Grønlands Idrætsforbund. Gå ikke glip af sjove anekdoter fra en idrættens store personligheder.

Se videoen eller lyt med, når Aqqutaani Podcast snakker med Jens Lennert i denne podcast (podcasten er på grønlandsk).

Vi er her for dig

Find en medarbejder

Skal du have hjælp til noget, eller har du et spørgsmål? Så find den helt rigtige medarbejder til at besvare dit spørgsmål. Klik på knappen og find en medarbejder: