Repræsentantskabet

Repræsentantskabet er GIF’ øverste myndighed. Men hvordan foregår vedtagelse af bestyrelsen, love og vedtægter? Læs om repræsentantskabets rolle og om GIF’s nuværende rammeaftale med kulturministeriet.

Hvem består repræsentantskabet af?

Repræsentantskabet består af: 

  • 3 repræsentanter fra hver af de i alt 9 specialforbund  (idrætter) 
  • de 5 medlemmer i GIF’s bestyrelse

Hvor mange stemmer har hvert forbund og hvem kan deltage?

Hvert forbund har tre (3) repræsentanter (stemmer). Repræsentantskabet mødes en gang årligt, i efteråret. På repræsentantskabsmødet stilles lovforslag, regnskabet godkendes, og der er valg til GIF’s bestyrelse. Det er repræsentantskabet der vedtager nye love for idrætten, vælger medlemmerne af GIF’s bestyrelse og behandler GIF’s regnskab og budget.  

Repræsentantskabsmødet er åbent for pressen og andre som ønsker at deltage.  

Resultatkontrakt

GIF indgår en rammeaftale med Departement for Uddannelse, kultur, idræt og kirke, hvori der fastsættes mål for en årrække – typisk fire år ad gangen. Resultatkontrakten består af en række resultatmål inden for GIF’s kerneområder og herunder en række konkrete operationelle mål. Hvert år indgår en afrapportering på disse mål ifm. et møde med Departement for uddannelse, kultur, idræt og kirke, hvor målopfyldelsen drøftes. 

Vi er her for dig

Find en medarbejder

Skal du have hjælp til noget, eller har du et spørgsmål? Så find den helt rigtige medarbejder til at besvare dit spørgsmål. Klik på knappen og find en medarbejder: