EFTER TRÆNING

Her er nogle eksempler på, hvad du kan gøre efter den første træning, for at give de nye følelsen af at være velkommen igen.

Informationsmøde for forældre

Når du er ny i foreningslivet, kan det være svært at gennemskue, hvad der forventes af dig som forælder og hvordan du kan bidrage.

Derfor kan et informationsmøde for nye forældre være en god ide, så de lettere kan indgå i holdets aktiviteter, støtte deres barn, og bidrage til arbejdet i foreningen.

Her kan man også fortælle om fælles facebook-grupper og faste traditioner som børn og voksne forventes at deltage og bidrage til.

Telefonopkald til nye medlemmer

  • Velkommen til!
  • Vi glæder os til at se dig til træning på onsdag.
  • Vi har en facebookside for holdet, der hedder Onsdagstræningen – tjek den ud.
  • Din træner hedder Tupaarnaq og hende kan du kontakte på dette nummer: xx xx xx xx!


Et godt førstehåndsindtryk kan være afgørende for, om du dukker op – og om du bliver ved med at være en del af en forening. Et telefonopkald kræver ekstra arbejde for de frivillige, men det får nye til at føle sig særligt velkommen, og samtidig er det en god måde at undgå misforståelser og en anledning til at komme eventuelle spørgsmål i forkøbet.

Vi er her for dig

Find en medarbejder

Skal du have hjælp til noget, eller har du et spørgsmål? Så find den helt rigtige medarbejder til at besvare dit spørgsmål. Klik på knappen og find en medarbejder: