Workshop 1 – Hvordan vi skaber trygge og inkluderende fællesskaber (Sisimiut)

Workshop 1 – Hvordan vi skaber trygge og inkluderende fællesskaber (Sisimiut)

Ataatsimoorluta Aalasa

Lær hvordan du skaber rammerne for trygge og inkluderende fællesskaber med udgangspunkt i GIF’s børnesyn og få ideer og værktøjer til at skabe en tryg og inkluderende træning for alle børn.

Som trænere og forening skaber I emeningsfuldt fællesskab med trygge voksne, der giver vores børn, de bedst mulige forudsætninger for et godt liv.”.

Men mange børn står fortsat udenfor idrætsfællesskaberne og det er vores ansvar som voksne i idrætten at give dem de bedste muligheder for at deltage, være aktive og føle sig som en del af fællesskabet.

Det at have følelsen af at “høre til” og være en del af fællesskabet har stor betydning for børn og unges trivsel. Som træner og frivillig har vi en vigtig rolle og et ansvar for at sikre at alle børn føler sig som en del af fællesskabet og får mulighed for at være aktive med de forudsætninger de har.

Hvem henvender workshoppen sig til?

Denne workshop er for trænere og andre ansvarlige, der har med børn at gøre i idrætsforeningen. Men alle der kan og vil bidrage til at skabe trygge og inkluderende fællesskaber for børn er velkomne.

Hvad får jeg ud af workshoppen?

På workshoppen får du viden om hvordan man kan træne med udgangspunkt i GIF’s børnesyn og skaber rammerne for et godt fællesskab og socialt miljø, som kan fastholde de nuværende og få ny børn og unge til at være med.

I bliver blandt andet klogere på:

  • GIF’s Børnesyn
  • Den gode velkomst
  • De stærke fællesskaber og hvordan man skaber dem
  • Sparring og refleksion over din egen træning, samt konkrete tips til din næste træning. 

Form

Kurset er en dialogbaseret workshops, hvor I kommer til at arbejde med øvelser med udgangspunkt i jeres træning og hvad der fylder hos jer.

Sprog

Der tales primært grønlandsk i workshoppen, men materialer og oplæg er på både dansk og grønlandsk, ligesom vi inddeler i passende grupper på baggrund af deltagerne. Du kan fint deltage som dansksproget.

Sted

Sisimiut, Minngortuunguup Atuarfia (Aula)

Dato

11. november 2023

Tidspunkt

13:00 – 15:00

Tilmelding:

Apollonie Kreutzmann
tlf. 867313
email: apol@qeqqata.gl

Dato

11 nov 2023
Expired!

Tidspunkt

13:00 - 15:00

Vi er her for dig

Find en medarbejder

Skal du have hjælp til noget, eller har du et spørgsmål? Så find den helt rigtige medarbejder til at besvare dit spørgsmål. Klik på knappen og find en medarbejder: