FØR FREMMØDE

Her finder du nogle forslag til enkle tiltag, som kan gøre jeres forening til et åbent fællesskab, som nye har lyst til at træde ind i.

Afhold åbent hus

Det kan være svært for interesserede at komme første gang i en forening.

Omvendt kan det også være svært for instruktører, eksisterende medlemmer og bestyrelse at modtage nye medlemmer når som helst.

”Åbent hus”-arrangementer gør det nemt for alle at skabe en god begyndelse. Det er nemmere at håndtere både det administrative og det praktiske, når velkomsten koncentreres til nogle få tidspunkter på året.

Arranger en info-dag

Afhold en informationsaften – og tiltræk nye medlemmer:

Opsøg de nye medlemmer dér, hvor de er og afhold et hyggeligt arrangement, hvor I giver dem svar på alt det om idræt og foreningsliv, som de ikke kender til.

  • Hvilken idræt kan du dyrke i din by eller bygd?
  • Hvordan fungerer en forening?
  • Hvad koster det?

Find en velkomstvært

En kontaktperson til at tage imod, imødekommenhed og lidt praktisk hjælp – mere skal der ikke til for at byde nye medlemmer velkommen i jeres forening.

Få inspiration i videoen til, hvordan I giver nye børn et positivt første møde med jeres forening.

Tag Velkomsttesten

Hvor mange felter kan I krydse af?

Tag testen og find ud af, hvor gode I er til at tage imod nye. 

Hav en kontaktperson

Det er vigtigt at have en kontaktperson i jeres holdbeskrivelse, gerne med både mail og telefonnummer. Det kan være rart for nye medlemmer at have talt med en kontaktperson, inden man dukker op første gang.

DOWNLOAD FOLDER

TAG GODT IMOD

Små, simple ting kan gøre en kæmpe forskel for, hvordan det er at være ny i jeres forening.

Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig for eller deltager i et organiseret fællesskab – for eksempel en forening. Om du er ansvarlig eller deltager, har du en stor rolle at spille, når nye medlemmer kommer til.

Tag dig selv eller resten af foreningen med på en mental tankerejse, og find inspiration i nøglehandlingerne.

 

VIDEO: Den gode velkomst for børn

Se hvad du kan gøre for at få det nye barn i foreningen til at føle sig velkommen og som en del af fællesskabet – så det har lyst til at komme igen.

TILMELD DIG WORKSHOP

DEN GODE VELKOMST

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

 

Vi er her for dig

Find en medarbejder

Skal du have hjælp til noget, eller har du et spørgsmål? Så find den helt rigtige medarbejder til at besvare dit spørgsmål. Klik på knappen og find en medarbejder: