Grønlands Idrætsforbund og Kommune Kujalleq går hånd i hånd mod en sundere og mere inkluderende fremtid!

I Grønlands idrætsforbund tror vi helhjertet på at vi alle har godt af at være fysisk aktive. Derfor arbejder vi benhårdt for at styrke de samfundsmæssige rammer, der medvirker til, at de af os, som allerede er fysisk aktive, kan fortsætte med at være det samtidig med at vi ønsker at forbedre de rammer for de af os, der drømmer om at blive fysisk aktive.

Derfor slår vores glade hjerte ekstra hurtigt, når vi finder nogen at følges med, som deler vores aalasammens drøm og ambition.

29. januar 2024 underskrev vores bestyrelsesformand Claus Nielsen sammen med Kommune Kujalleq borgmester, Stine Egede en officiel hensigtserklæring, hvor disse mål og den faste kurs er lagt.

  • Sikre nem adgang til sunde og aktive fællesskaber for alle borgere gennem organiserede idrætsaktiviteter i lokalområdet.
  • Skabe aktive miljøer, der fremmer fysisk aktivitet, trivsel og sundhed.
  • Fremme samvær på tværs af generationer gennem idræt og fysisk aktivitet.

 

Bestyrelsesformand Claus Nielsen: “Dette samarbejde er nøglen til at styrke vores visions arbejde i lokalsamfundet og til fortsat at udbrede vores sunde fællesskaber i landet. Vi glæder os til at arbejde sammen med Kommune Kujalleq og sammen rykke på vores vision om at blive verdens mest fysisk aktive land i 2030l

 

Vi er her for dig

Find en medarbejder

Skal du have hjælp til noget, eller har du et spørgsmål? Så find den helt rigtige medarbejder til at besvare dit spørgsmål. Klik på knappen og find en medarbejder: