Grønlands Idrætsforbund styrker samarbejde på tværs af specialforbund og idrætten i Grønland

Grønlands Idrætsforbund (GIF) har faciliteret et to-dages møde, der samlede formænd og forkvinder fra alle ni specialforbund med det formål at styrke samarbejdet og koordinationen inden for idrætten i Grønland. Dette møde er et betydningsfuldt skridt i retning af at skabe en mere sammenhængende og bæredygtig idrætskultur i Grønland.

Under mødet delte repræsentanterne fra de forskellige specialforbund deres erfaringer, udfordringer og visioner for idrætten i Grønland. Diskussionerne omfattede også udviklingen af fælles strategier, identifikation af fælles udfordringer og muligheder samt formulering af konkrete initiativer til at styrke idrætten på tværs af landet.

 

Lørdag og søndag var to intense og givende dage, hvor vi virkelig så værdien af at arbejde sammen på tværs af specialforbundene,” udtalte, Claus Nielsen, formand for Grønlands Idrætsforbund. “Vi er forpligtede til at fortsætte dette samarbejde og implementere de idéer og initiativer, der blev diskuteret, for at gøre en positiv udvikling for idrætsmiljøet i Grønland.”

 

Mødet markerer en vigtig milepæl i GIF’s bestræbelser på at fremme et mere samarbejdsorienteret og inkluderende idrætsmiljø i Grønland. Ved at samle formænd og forkvinder fra specialforbundene viser GIF sit engagement i at skabe en mere enhedsorienteret og effektiv indsats for at støtte udviklingen af idrætten på øen.

 

Grønlands Idrætsforbund ser frem til at fortsætte dialogen og samarbejdet med specialforbundene i de kommende måneder og år for at sikre en vedvarende forbedring af idrætsmiljøet i Grønland.

 

 

For yderligere information, kontakt:

Claus Nielsen, email claus@gif.gl

 

Vi er her for dig

Find en medarbejder

Skal du have hjælp til noget, eller har du et spørgsmål? Så find den helt rigtige medarbejder til at besvare dit spørgsmål. Klik på knappen og find en medarbejder: