RÅDGIVNING

INFORMATION TIL KONKURRENCEUDØVERE

Anti Doping Grønland kan rådgive grupper, som måtte have behov og brug for rådgivning i relation til antidoping.  Anti Doping Grønland har i samarbejde med Anti Doping Danmark forsøgt at samle rådgivning og relevant viden for specifikke målgrupper. 

Dette afsnit er målrettet idrætsaktive, der dyrker konkurrenceidræt i den organiserede idræt. Den organiserede idræt er defineret som aktivitet under f.eks. specialforbund med særligt fokus på motions- og/eller eliteidrætsudøvere.

INFORMATION FOR SPECIALFORBUND OG KLUBBER UDEN SPECIALFORBUND

Anti Doping Grønland kan rådgive grupper, som måtte have behov og brug for rådgivning i relation til antidoping.

Anti Doping Grønland har i samarbejde med Anti Doping Danmark forsøgt at samle rådgivning og relevant viden for specifikke målgrupper

Afsnittet her er målrettet bestyrelserne og trænere i specialforbund og klubber uden specialforbund, som har en eller anden form for funktion i forhold til antidoping forebyggelse og/eller bekæmpelse.

UDØVERGUIDEN

For eliteidrætsudøvere har ADD udarbejdet en udøverguide, der vejleder eliteidrætsudøvere om antidopingreglerne.

MEDICIN

Er du konkurrenceidrætsudøver og tager medicin, skal du være opmærksom på risikoen for at indtage forbudte dopingstoffer.

Tager du medicin, kan du undersøge, om din medicin er tilladt eller ej. ADD anbefaler, at du downloader ADD’s app Anti Doping Danmark

UDDANNELSE AF UDØVERE OG TRÆNERE

ADD har udarbejdet vejledningsmaterialet ‘Anerkend dit ansvar. Vejledning om antidoping til trænere og støttepersonale’, hvor du lære om dit ansvar og muligheder.

SKAB EN ANTIDOPINGPOLITIK

Ønsker du i dit specialforbund eller din idrætsorganisation at udarbejde en konkret antidopingpolitik og handlingsplaner, kan du lade dig inspirere af ADD’s materiale ’Sammen om fair idræt’.

Materialet giver en række redskaber til at komme i gang med at udvikle en politik for fair idræt og at føre den ud i praksis.

Vi er her for dig

Find en medarbejder

Skal du have hjælp til noget, eller har du et spørgsmål? Så find den helt rigtige medarbejder til at besvare dit spørgsmål. Klik på knappen og find en medarbejder: