CLAUS NIELSEN BLIVER NY FORMAND

Under Grønlands Idrætsforbunds repræsentantskabsmøde d. 20. oktober blev Claus Nielsen valgt til formand og Sequssuna Fleischer Schmidt og Hans Frederik Olsen blev bestyrelsesmedlemmer.

Bestyrelsesmedlemmer har virke i 4 år. I år var der valg om bestyrelsesformand og to nye medlemmer til bestyrelsen. Frederik Lundblad og Claus Nielsen stillede op som kandidater til formandsposten. Sequssuna Fleischer Schmidt, Jørgen Isak Olsen og Hans Frederik Olsen stillede op til bestyrelsesmedlemmer.

Til formandsposten var der 10 minutters valg-oplæg per kandidat, hvor de kunne fortælle, hvad de vil arbejde for. Og efter talen var valgets resultat 16-15, og én stemte ikke til valget. Claus Nielsen fik det fleste stemmer. Frederik Lundblad vil forsætte med at være medlem af bestyrelsen.
Den nye formand er allerede et kendt ansigt i idrættens verden, da han tidligere har været generalsekretær og bestyrelsesmedlem. Nu har han flere fokusområder som den nye formand.

”Vi skal videreudvikle idrætten i tættere samarbejde med specialforbund og ud fra deres behov. Det samme skal vi være åbne for flere former for bevægelsesformer. Når vi skal udvikle idrætten i endnu højere grad, skal vi kigge på forskellige ting. F.eks. har idrætshaller behov for at blive fornyet og turneringsformer i Grønland skal forstærkes og forstørres”, siger Claus Nielsen.

Da dem der stillede op til bestyrelsesmedlemmer holdte ligeledes tale. Sequssuna Fleischer Schmidt fik 23 stemmer, som dermed fik flest stemmer og blev medlem af bestyrelsen. Jørgen Isak Olsen og Hans Freder Olsen fik hver 20 stemmer. Dertil måtte der være lodtrækning og Hans Frederik Olsen blev medlem af bestyrelsen.
Den nye bestyrelses medlem, Sequssuna Fleischer Schmidt har i flere år været landsholds spiller i badminton, og besluttede sidste år at han vil opnå noget andet inden for sportens verden.

“I min valg tale sagde jeg, at jeg som bestyrelses medlems vil arbejde for, at mange flere skal bevæge sig. Hvis vi skal blive verdens mest fysisk aktivt land i 2030, skal så mange som muligt blive fysisk aktive. Dermed har vi behov for, at der bliver skabt forskellige former for bevægelse. Jeg glæder mig til at arbejde med sådanne formål i min virke som bestyrelses medlem”, siger Sequssuna Fleischer Schmidt.
Der blev også valg af suppleanter. Johanne Tobiassen, Benjamin Kielsen og Qulutaq Rosing Kleemann blev valgt til suppleanter.

Bestyrelsesmedlemmer i GIF er blevet således:
Claus Nielsen, formand
Bolethe Stenskov, næstformand
Frederik Lundblad, bestyrelsesmedlem
Sequssuna Fleischer Schmidt, bestyrelsesmedlem
Hans Frederik Olsen, bestyrelsesmedlem

Vi er her for dig

Find en medarbejder

Skal du have hjælp til noget, eller har du et spørgsmål? Så find den helt rigtige medarbejder til at besvare dit spørgsmål. Klik på knappen og find en medarbejder: