MEDIER OG KANALER

Når I har en historie I ønsker at fortælle medlemmer og/eller samfundet generelt, så skal I afgøre om historien skal deles i foreningens hjemmeside, Facebookside og/eller pressen. Den gode historie skal være der hvor målgruppen er.

Skal det være personlig kontakt, via Facebook og andre sociale medier, eller skal I kontakte pressen eller annoncere eksempelvis på tv, radio og/eller aviser?

Når I skal dele budskabet med en eller flere målgrupper, er det oplagt at benytte sig af flere medier, fordi målgrupperne benytter sig af forskellige medier. Når du, talsmanden eller kommunikationsholdet skal vælge medier skal i overveje

  • hvem I vil nå og hvor mange
  • hvad historien handler om
  • hvilken tidspunkt historien skal udgives
  • eventuelle omkostninger I kan se på oversigten over sammenhænge mellem målgrupper, medier og kanaler – PDF, når I skal lave en vurdering.

Foreningstesten

Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger, DGI, har en foreningstest, som GIF har fået lov til at benytte sig af. Du kan f.eks. sammen med bestyrelsen udarbejde en test, som kommer til at sætte tal på hvor I står lige nu, og hvor langt I ønsker at udvikle foreningen indenfor en given periode. Forskellen mellem de to tal fortæller om foreningens mulighed for udvikling.

Vi er her for dig

Find en medarbejder

Skal du have hjælp til noget, eller har du et spørgsmål? Så find den helt rigtige medarbejder til at besvare dit spørgsmål. Klik på knappen og find en medarbejder: