HVAD BETYDER DET FOR MIG SOM TRÆNER OG LEDER

Først og fremmest vil vi gerne sige tak for at du allerede er træner eller leder i en idrætsforening, fordi du gør en forskel!

Som træner eller frivillig i Grønland er du med til at skabe den trygge og solide base og det stærke meningsfulde fællesskab, der giver børn mulighed for at udvikle sig i en sund retning, både fysisk og mentalt. Det fællesskab, der gør at flere børn skal få lyst til at dyrke idræt, fordi de føler sig velkomne og trygge – uanset køn, etnicitet, sprog og ressourcer.

En tryghedsskabende voksen er en person, der ser og anerkender børnene for hvem de er, ikke for hvad de kan. En person, der giver plads til alle og sætter pris på børnenes forskelligheder. En person der lytter og inddrager børnene.

En tryghedsskabende voksen i idrætten – blot én – kan gøre en altafgørende forskel for et barn, som ikke får den tryghed, de har brug for hjemmefra.

Hvad end du er træner, holdleder, halinspektør eller kasserer i idrætsforeningen, så spiller du en større rolle, end du tror.

Så tak for det!

Det er derfor også afgørende at Ataatsimorluta Aalasa er noget vi gør sammen. Sammen kan vi bidrage til at styrke fællesskabet og basen for vores børn.

Ataatsimorluta Aalasa skal skabe værdi for trænere og ledere ved, at:

  • Både nye og eksisterende trænere og frivillige skal opleve, at de føler sig anerkendt for deres frivillige arbejde og indsats for børn og unge.
  • De har muligheder og tilbud om kompetenceudvikling og uddannelse.
  • De oplever en sammenhængende og koordineret indsats, der er tilpasset deres lokale behov og kapacitet, og som gør en forskel.
  • De oplever at de bliver understøttet i tilstrækkelig grad, og oplever at de kan løfte de opgaver de påtager sig.
  • De oplever at flere børn og unge deltager i deres træning og aktiviteter.Vi er her for dig

Find en medarbejder

Skal du have hjælp til noget, eller har du et spørgsmål? Så find den helt rigtige medarbejder til at besvare dit spørgsmål. Klik på knappen og find en medarbejder: