HVEM STÅR BAG?

Projektets parter

Projektet er tænkt og udarbejdet i samarbejde mellem UNICEF Grønland og Grønlands Idrætsforbund (GIF) – og med løbende dialog og sparring med Paarisa, som er en forbyggende enhed under Socialstyrelsen i Grønlands Selvstyre.

Qeqqata Kommunia er partner på et pilotprojekt, som er blevet gennemført i 2022, og efterfølgende fortsættes. Der er opbakning fra flere af landets kommuner, og der arbejdes på at lave konkrete samarbejdsaftaler med alle fem kommuner.

Dertil kommer, at Center for Folkesundhed i Grønland (CFG) bidrager som videnskabelig partner, og sikrer vidensgrundlag, opfølgning og evaluering undervejs i projektet.

Ataatsimoorluta Aalasa er støttet af Nordea-Fonden, der med en bevilling på 6.985.500 kr. har banet vejen for, at arbejdet for at få børn over hele landet til at dyrke idræt og udvikle sig i en sund retning fysisk såvel som mentalt kan igangsættes.

Sidst, men ikke mindst er projektet støttet af KNI A/S, der er Grønlands største handels- og service virksomhed. KNI binder hele landet sammen med bl.a. fødevareforsyninger til købmænd i alle de mindre byer og bygder over hele Grønland. KNI er en helt særlig partner og platform for at nå børn og unge i projektet, fordi de er til stede i alle bygder og mange af byerne.

Vi er her for dig

Find en medarbejder

Skal du have hjælp til noget, eller har du et spørgsmål? Så find den helt rigtige medarbejder til at besvare dit spørgsmål. Klik på knappen og find en medarbejder: