Maligassiuisoq

postkort-pin-mockup

Ved Maligassiuisut Show hylder Grønlands Idrætsforbund, Paarisa og Elite Sport Greenland rollemodeller og frivillige inden for idræt og sundhed.

Vi ved, at I er mange flere derude, som fortjener anerkendelse for jeres store frivillige indsats eller jeres rolle som forbillede for andre. Det vil vi gerne anerkende og synliggøre endnu mere. 

Derfor har vi udviklet Maligassiuisoq pin, som kan tildeles frivillige ildsjæle og rollemodeller i idrætsforeninger og frivillige organisationer, der arbejder med bevægelse. Ser du en, der bærer denne pin, ved du altså, at personen er en del af et større fællesskab af rollemodeller, der gør en forskel for mange ude i landet og er med til at sætte Grønland i bevægelse.

Så hvordan foregår det?

  1. Du kan som forening, organisation eller privatperson bestille pins her på siden, som du kan uddele til din Maligassiuisoq (rollemodel). 
  2. På det medfølgende Maligassiuisoq-kort kan I skrive, hvorfor I mener, at personen skal have en Maligassiuisoq pin. 
  3. Del gerne en video af overrækkelsen på de sociale medier, så vi sammen kan glæde os over og hylde de mange ildsjæle og rollemodeller, der styrker fællesskabet omkring bevægelse. Brug #Maligassiuisoq.

Disse rollemodeller er med til at flere har lyst til og mulighed for at leve et aktivt liv. 

Hvem er din Maligassiuisoq?

Bestil dine pins og postkort her

Vi er her for dig

Find en medarbejder

Skal du have hjælp til noget, eller har du et spørgsmål? Så find den helt rigtige medarbejder til at besvare dit spørgsmål. Klik på knappen og find en medarbejder: