VISIONEN OM ALLETIDERS FORENING

Visionen om alletiders forening

Du får her tre opskrifter på hvordan I kan sætte ord og billeder af den forening, I gerne vil være: Hvilke drømme har I til hvordan jeres forening skal være? Hvordan ser ønskebilledet ud? Når I har fået talt om hvilke drømme der er, får I et billede på alletiders forening og fået sat ord på det. Det kommer til at hjælpe på jeres kommunikation.

I kan benytte jer af forskellige værktøjer, når I skal have afdække drømmene:

 1. Den enkle metode
  Ved at bruge det enkle værktøj “De 5 vigtigste faktorer” , kan deltagerne på kort tid få nogle nye ideer til og vinkler på, hvad de finder vigtigt for at nå drømmen.

 2. Mellemløsningen
  En mellemløsning er at lave et temaavis . Ideen med avisen er, at man forestiller sig at den udkommer om 2 år og beskriver, hvordan højdepunktet for foreningens kommunikation og branding vil være:
  Alle kender foreningen og alle får lyst til at være med.
  Processen kan gennemføres på under to timer.

 3. Den grundige
  Hvis I har et ønske om at have en grundigere proces, kan I benytte jer af idéløberen. Med denne proces kan få genereret idéer, få dem prioriteret og planlagt til gennemførelse. Processen tager mindst fire timer og gerne i længere tid.


Vi er her for dig

Find en medarbejder

Skal du have hjælp til noget, eller har du et spørgsmål? Så find den helt rigtige medarbejder til at besvare dit spørgsmål. Klik på knappen og find en medarbejder: