DEN GODE VELKOMST

Det første møde er supervigtigt – også i foreninger! Ikke mindst, hvis I ønsker at se de nye igen. Her på siden finder du materiale, der kan inspirere og hjælpe dig og din forening til at arbejde med en god velkomst.

Sæt fokus på den gode velkomst

En dårlig førstegangsoplevelse kan betyde, at børn og voksne, der er interesseret i jeres aktiviteter og forening, ikke har lyst til at komme igen. Og fordi der skal tre gode indtryk til at opveje ét dårligt, er velkomsten essentiel for nye medlemmer.

Den gode velkomst er en proces, der både foregår før, under og efter det første møde. Dyk ned i værktøjskassen med de bedste tips til en god velkomst i jeres forening

Rådene er inddelt i FØR, UNDER og EFTER. Klik på de turkise kasser.

 

FØR

Er I en åben eller lukket klub? Med enkle tiltag kan I gøre jeres forening til et åbent fællesskab, som nye har lyst til at tage del i.

UNDER

Er I gode værter for dem, der er nye i foreningen? Hvis I efterlader et godt indtryk, får de lyst til at komme igen!

EFTER

Giv de nye en følelse af, at de har en plads i foreningen. Sørg for at de ved, hvad der skal ske og at I glæder jer til at se dem igen.

DOWNLOAD FOLDER

TAG GODT IMOD

Her får du flere enkle redskaber og forslag til, hvordan du sikrer en god modtagelse af nye. Få bl.a. svar på:

 • Hvad I kan gøre for at skabe tydelige rammer og sørge for, at alle er med?
 • Hvad I kan gøre for at byde nye velkomne og få snakket sammen på kryds og tværs?
 • Hvilke konkrete tiltag I kan foretage, for at sikre, at nye på holdet føler sig godt taget imod?
 • Hvordan deltagerne på jeres hold kan hjælpe med at byde nye velkomne?
 •  

  VIDEO: Den gode velkomst for børn

  Se hvad du kan gøre for at få det nye barn i foreningen til at føle sig velkommen og som en del af fællesskabet – så det har lyst til at komme igen.

  TILMELD DIG WORKSHOP

  DEN GODE VELKOMST

  “Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

  “Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

   

  Vi er her for dig

  Find en medarbejder

  Skal du have hjælp til noget, eller har du et spørgsmål? Så find den helt rigtige medarbejder til at besvare dit spørgsmål. Klik på knappen og find en medarbejder: